Despre curs
Cursul Microsoft Excel Expert este destinat celor care au urmat cursul nostru avansat și doresc sa dobandeasca înțelegerea funcțiilor Excel la nivel de expert.
Acest curs este cu adevărat conceput pentru persoanele care efectuează in mod curent analize detaliate și complexe ale datelor din companie.

Acest curs este predat de instructori certificati Microsoft, cu experienta indelungata in acest domeniu, care va vor oferi o mulțime de exemple utile din practica zilnica a utilizatorilor avansati de Excel, precum și sfaturi utile/trucuri.
Odată ce ați finalizat acest curs, veți fi pregatiti pentru urmatorul nivel, cursul Microsoft Excel VBA.

Diploma
La finalul cursului, fiecare persoana va primi o diploma ce atesta participarea in cadrul respectivei grupe de curs, Certificate of Achievement, elaborata de ITAdviser, Microsoft Certified Partner on Learning Solutions. Diploma are recunoastere atat la nivel national cat si international.

Locatie
Locatia de  desfasurare a cursului poate fi  aleasa de client: centrul de instruire ITAdviser sau Hotel Radisson/Mariott/Ramada sau orice alta locatie preferata de client, in tara sau peste hotare.

Continutul cursului:
Verificarea cunostintelor de baza
Exercitii cu functiile de baza: texte, date calendaristice, matematice, statistice, financiare;
Exemplificarea tool-urilor de analiza a datelor: goal seek, scenarios, table, solver
Exercitii cu functii logice si de cautare: IF, SUMIF, COUNTIF, VLOOKUP, INDEX, MATCH, SUMPRODUCT, functii de informare, add-inuri excel
Folosirea vectorilor
Auditare formule
Consolidarea datelor
Grafice speciale
Baze de date: sortari dupa liste predefinite, filtrari avansate, importul-exportul de fisiere in diferite formate, lucrul cu XML si cu liste
Validari si formatari conditionate speciale (se folosesc diverse functii)
Tabele pivot – functii avansate
Macroinstructiuni
Formulare si controale active
Partajarea fisierelor, rezolvarea conflictelor

Mai multe detalii despre acest curs poti obtine apeland 0728ADVICE.
Pentru inscriere, foloseste formularul de aici.